Pentru o lungă perioadă de timp, am fost dintre cei mai statornici prieteni ai lui Scooby

Pentru o lungă perioadă de timp, noi, Răzvan, Irina și Ștefan P., am fost dintre cei mai statornici prieteni ai lui Scooby.

Băiețelul nostru, Răzvan, acum în vărstă de zece ani și jumătate, s-a bucurat de Scooby și prietenii săi încă de când abia împlinise un an și zece luni! Pentru noi trei, totul a fost ca o poveste frumoasă pe care am parcurs-o în mai multe episoade: grupa mini-mică, grupa mică apoi cea mijlocie și cea mare, pentru ca în continuare să urmeze clasa pregătitoare (atunci am putut să alegem unde să o facă – la grădiniță sau la școală), precum și programul de afterschool pe parcursul claselor I-a și a II-a.

La SCOOBY AND FRIENDS, Răzvan s-a bucurat de lumea lui de prieteni mici și mari, de oamenii iubitori, responsabili și serioși, în grija cărora noi îl lăsam în fiecare dimineață când mergeam la serviciu, sau care, mai târziu, îl aduceau de la școală, noi fiind siguri că în orice moment este în siguranță, supravegheat și bine îngrijit. Jocurile, serbările, ieșirile în grup și încă multe alte povești din fregeda sa copilărie ne trezesc acum amintiri plăcute.
Toate ne îndeamnă să adresăm și pe această cale mulțumirile și recunoștința noastră celor care la SCOOBY AND FRIENDS ne-au fost de un real ajutor la începutul experienței noastre de părinți !

Cu simpatie,

Fam. Popa Stefan